Drive-in viering voor gouden Lammert en Lies

Tuk - Lammert (72) en Lies (71) Schipper kregen afgelopen vrijdag de verrassing van hun leven. Die dag vierden zij hun vijftigjarige huwelijksfeest. Ze hadden zich vanwege de strenge coronamaatregelen ingesteld op een sobere bijeenkomst met maximaal drie gasten. Hun drie dochters verrasten hen echter met een onvergetelijke drive-in viering.

Maar liefst veertig auto’s en enkele fietsen reden vrijdagmiddag toeterend en bellend langs het huis van het gouden bruidspaar in de Bergsteinlaan in Tuk. De gasten reikten hen allemaal een hart aan met daarop een geschreven gelukwens. Ontroerd namen Lammert en Lies die met een versierde stok vanaf hun oprit, zittend in tuinstoelen, in ontvangst. De schoonzoons gaven de bruiloftsgasten een drankje, waarmee ze vanuit hun vervoersmiddelen een toast uit op het bruiloftspaar konden uitbrengen.

Voor dit verrassingsfeest waren de drie dochters Natalie, Astrid en Christel verantwoordelijk. Ze vingen de gasten aan de pararellelweg naast de watertoren op. Hier konden zij de harten beschrijven. Christel maakte bovendien een mooi doosje, waarin hun ouders de hartenwensen kunnen bewaren. Samen versierden ze de tuin van hun ouderlijk huis met een krans en ballonnen. Met: “Wat hebben jullie ons een onvergetelijke dag bezorgd. Het was in één woord geweldig!” bedankten Lammert en Lies hun dochters en schoonzoons.