Beute is nu officieel Expert Beute

Steenwijk - Het is nu officieel zo ver: vanaf dinsdag 26 mei is de naam Expert Beute. “Al een tijdje geleden zijn we toegetreden tot de Expert organisatie,” vertelt Sebastiaan Beute, “En hiervoor hebben we de afgelopen weken de winkel helemaal omgebouwd naar het nieuwe Expert-concept."

"We hebben dit zoveel mogelijk ‘tussen de bedrijven’ door gedaan, zoals op Koningsdag. Zeker in ‘coronatijd’ was het best een lastige klus, maar onze klanten vonden het prettig dat we in ieder geval open bleven. Zij lieten ons weten dit zeer te waarderen en dat de winkel een tijdje rommelig was, werd op de koop toegenomen. Maar het is nu klaar en alles wordt nu fris gepresenteerd!” 

“Onze keuze om deel uit te maken van Expert, is omdat we als Expert een zeer breed assortiment kunnen bieden,” legt Sebastiaan uit. “We hebben nu in de winkel veel meer ruimte voor de presentatie van tv en audio en we hebben we een enorme wand met vaatwassers, wasmachines en drogers, waaronder de allernieuwste Miele warmtepompdroger, en andere witgoedartikelen. En om goed thuis te kunnen werken, leveren we ook laptops, tablets en randapparatuur als beeldschermen, maar we verkopen ook mobiele telefoons. Ook hebben we een shop-in-shop van Easyfix, met onderdelen en accessoires voor witgoed en huishoudelijke apparatuur. Verder hebben we verschillende designlampen voor een schappelijke prijs, ruime keuze in ledlampen en ook is bijvoorbeeld bij ons de populaire SodaStream bruiswatermaker verkrijgbaar, compleet met verschillende smaken waaronder de originele Pepsi frisdrank. Kom gerust een kijkje nemen in onze gloednieuwe winkel aan de Gasthuisstraat 1. We hebben de komende weken diverse leuke aanbiedingen, houd onze advertentie in de Steenwijker Courant en onze social media in de gaten. En voor iedereen die aankopen bij ons doet voor meer dan 100 euro, is er een lekkere traktatie van Bakker Bart.”