Oosterhof heeft primeur met supertv op kamerformaat

Steenwijk - Als eerste in Nederland is bij Electro World Oosterhof aan de Woldpromenade de nieuwe OLED tv van LG in de beeldmaat 48” te zien en aan te schaffen. OLED tv is een beeldtechniek die wordt gebruikt in de premium toestellen van nagenoeg alle merken, tot nu toe verkrijgbaar in de grotere maten vanaf 55”.

Bij OLED tv is iedere pixel een eigen lichtbron, aangezien er in een tv-scherm zo’n 8 miljoen pixels zitten (de zogenaamde ultra HD-tv’s), was het tot nu technisch niet mogelijk om daar kleinere versies van te produceren.

„Maar nu is er goed nieuws voor mensen die deze zeer hoogwaardige beeldkwaliteit toch graag in een wat kleinere maat wil aanschaffen, de komende tijd zijn ze exclusief bij Electro World verkrijgbaar,” licht Arjan Oosterhof toe. „De laatste tijd zie je in de verkoopcijfers dat beeldmaten in de range 48” tot 55” (122-140cm) verreweg het meest populair zijn, alhoewel door de beeldkwaliteit veel mensen kiezen voor OLED tv is het nog wel eens een issue om deze grootte in een woonkamer te plaatsen. Daarom zijn we content met dit nieuwe model in net een maatje kleiner!”

„Vorig jaar zijn de winkelformules Euronics en Electro World binnen onze inkooporganisatie samengevoegd tot 1 formule, deze krachtenbundeling heeft er onder andere toe geleid dat we het voor elkaar hebben gekregen om als eerste te kunnen beschikken over dit toestel.” Door de coronacrisis zijn er wat vertragingen bij de introductie van de nieuwe series van diverse merken, ook zijn dealerpresentaties van de grote tv merken dit voorjaar allemaal komen te vervallen. Toch beschikt Electro World Oosterhof nu al over veel nieuwe modellen van alle topmerken, u wordt van harte uitgenodigd om u uitgebreid te laten voorlichten door het deskundige team van Arjan en medewerkers, die tevens vakkundige levering en installatie voor u verzorgen.