Nieuw: delicatessenshop Genieten bij Bert

Steenwijk - Wie op zoek is naar een lekker cadeautje kan nu nog beter terecht bij Slijterij bij Bert aan de Scholestraat 27-29. Donderdagmorgen 28 mei gaan om 10.00 uur de deuren open van de gloednieuwe delicatessenzaak ‘Genieten bij Bert’, in het naastgelegen pand van Slijterij bij Bert.

„Voor de officiële opening hebben we om 9.30 uur wethouder Bram Harmsma weten te strikken,” aldus een trotse Bert Marinus. „De wethouder was hiertoe graag bereid om te laten zien dat er niet alleen maar winkels uit het centrum weggaan, maar ook dat er weer nieuwe winkels bij komen. Onze nieuwe winkel is echt een mooie aanvulling op onze slijterij, waar we een ruime keuze hebben in met name biersoorten, whisky’s en wijnen.” 

In de nieuwe delicatessenzaak ‘Genieten bij Bert’ van Bert en Esther Marinus is alles aanwezig om de borrel gezellig en sfeervol aan te kleden. „We hebben heel veel keuze in binnen- en buitenlandse kaassoorten, variërend van jong tot oud en ook is binnenkort in het kaasassortiment: de enige echte VandenKornput kaas: alleen bij ons te verkrijgen. Verder hebben we uitgebreide keuze in vers gebrande nootjes, verschillende droge worstsoorten, olijven, olijfolie, balsamico azijn, tapas, maar ook zuivel. Met de slijterij kunnen we hiermee een totaalplaatje aanbieden voor bijvoorbeeld verjaardagen en heerlijk samen te genieten van een wijntje met een borrelplankje, maar ook voor cadeaupakketten, relatiegeschenken, feestdagenpakketten of gewoon een klein origineel cadeautje zoals een leuk bierpakketje. Kom vooral een kijkje nemen en inspiratie opdoen in onze nieuwe winkel! We hebben vanaf de opening donderdag verschillende aanbiedingen. Kijk hiervoor de advertentie in de Steenwijker Courant.”