Racket & Fitnesscentrum Steenwijk introduceert Outdoor Fitness Station

Tuk - Binnen fitnessen mag vanwege de coronacrises tot 1 september nog niet. Buiten is dat al wel weer toegestaan. Ook bij Racket & Fitnesscentrum Steenwijk in Tuk. Als enige in de regio bouwt dit sportcentrum op haar afgeschermde buitenterrein een exclusief Outdoor Fitness Station.

In deze veilige en vertrouwde omgeving kan iedereen ongestoord sporten. Ook als het regent, want het buitenterrein heeft een gedeeltelijke overkapping. 

Het Outdoor Fitness Station is een stellage waaraan je verschillende disciplines kunt trainen. Zo bevinden zich hierin vier squat stations, een verstelbare jump plate en andere toepassingen. „Wij waren deze uitbreiding al langer van plan. Nu is het des te meer het goede moment om dit te realiseren. Het is gezond om in de buitenlucht te sporten en geeft je een gevoel van vrijheid,” aldus Jan Willem Koopman.

Op het buitenterrein kun je bovendien individueel en in groepen van maximaal 10 personen lessen volgen, zoals krachttrainingen, circuittrainingen, behendigheid en skills. „Wij bieden deze trainingen op maat aan. Jong en oud, beginners en gevorderden, scholen, bedrijven en sportverenigingen, iedereen is welkom.” Kies daarbij je eigen persoonlijke doel, bijvoorbeeld het vergroten van je doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen of leer beter samenwerken. Voor bedrijven zijn er speciale workshops en teambuildingsbijeenkomsten.

Het is ook mogelijk om op het buitenterrein gebruik te maken van het bestaande aanbod van het Fitness & Racketcentrum. Dat geldt voor bootcamp en fun arragementen, zoals archery tag en bubble voetbal. Het sportcentrum zal daarnaast de bestaande synergy- en hammertime trainingen buiten nog verder uitbreiden.

Het Outdoor Fitness Station is vanaf 29 mei gereed. Wie zich nu inschrijft, profiteert van een voorjaarsactie. Nieuwe klanten krijgen een app waarmee ze hun trainingstijd online kunnen reserveren. Het is ook mogelijk om daarmee behaalde resultaten bij te houden en een trainings- en voedingsschema te volgen. Meer informatie: www.racketenfitnesscentrumsteenwijk.nl.