Wensink heeft beide merken nu onder één dak: ‘Wel zo aangenaam’

Meppel Wensink Citroën Meppel heeft zich sinds april gevestigd op de bestaande Wensink locatie aan de Werkhorst 26. Op deze locatie is flink geïnvesteerd, zodat het autobedrijf klanten voortaan nog beter van dienst kan zijn op het gebied van Citroën en Mercedes-Benz modellen, occasions, reparatie, onderhoud en vele andere services.

„Alles is erop ingericht om u optimaal van dienst te zijn. Dat laten we graag aan u zien”, vertelt verkoper Erik ten Klooster. „Voor een grote of kleine beurt, APK of andere vormen van onderhoud of wanneer u zich oriënteert op een (nieuwe) Citroën of Mercedes-Benz, kunt u voortaan bij onze vernieuwde locatie terecht.” De werkplaats en showroom zijn samengevoegd met Wensink Mercedes-Benz. „Zo hebben we beide merken onder één dak, wel zo aangenaam.”

Even wennen

„We merken dat klanten in het begin even moesten wennen, maar na het eerste bezoek erg enthousiast reageren, vindt Erik ten Klooster.” Hij werkt nu twee jaar bij Wensink (voorheen Dijkstra) en maakt van dichtbij mee wat de verhuizing bij klanten teweeg brengt. „Zelf ben ik ook erg enthousiast over de nieuwe locatie. We hebben nu een showroom voor Mercedes-Benz, nieuwe Citroën personenauto’s en een speciale showroom voor nieuwe Citroën bedrijfswagens. En buiten hebben we voldoende ruimte om 60 occasions mooi te presenteren. U hoeft ons niet te missen, want alle vertrouwde gezichten zijn mee verhuisd”, zegt ten Klooster. „Onze medewerkers staan voor u klaar, zowel online als in onze showrooms en werkplaatsen. Wij zijn trots op onze nieuwe locatie en nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen.”