Genieten bij Bert is open

Steenwijk Wethouder Bram Harmsma verrichte donderdagmorgen 28 mei de opening van de nieuwe winkel ‘Genieten bij Bert’ aan de Scholestraat 27-29. De delicatessenzaak van Bert en Esther Marinus bevindt zich naast hun drankenwinkel Slijterij bij Bert. De wethouder kwam met een feestelijk bloemetje graag de officiële openingshandeling verrichten. „Een aanwinst voor Steenwijk,” gaf de wethouder aan.

Mooi dat er niet alleen maar winkels uit het centrum weggaan, maar ook dat er weer nieuwe winkels bij komen. „Onze nieuwe winkel is echt een mooie aanvulling op onze slijterij, waar we een ruime keuze hebben in met name biersoorten, whisky’s en wijnen,” aldus Bert en Esther Marinus. 

In de nieuwe delicatessenzaak ‘Genieten bij Bert’ van Bert en Esther is alles aanwezig om de borrel gezellig en sfeervol aan te kleden. „We hebben heel veel keuze in binnen- en buitenlandse kaassoorten, variërend van jong tot oud en ook is binnenkort in het kaasassortiment: de enige echte VandenKornput kaas: alleen bij ons te verkrijgen. Verder hebben we uitgebreide keuze in vers gebrande nootjes, verschillende droge worstsoorten, olijven, olijfolie, balsamico azijn, tapas, maar ook zuivel. Met de slijterij kunnen we hiermee een totaalplaatje aanbieden voor bijvoorbeeld verjaardagen en heerlijk samen te genieten van een wijntje met een borrelplankje, maar ook voor cadeaupakketten, relatiegeschenken, feestdagenpakketten of gewoon een klein origineel cadeautje zoals een leuk bierpakketje. Kom vooral een kijkje nemen en inspiratie opdoen in onze nieuwe winkel! We hebben de komende periode verschillende aanbiedingen.”