Filmhuis Steenwijk vertoont Kapsalon Romy

Steenwijk Volgende week heeft Filmhuis Steenwijk (Dyka Vestzakzaal in Rabo Theater De Meenthe) weer een film op het programma staan. Deze keer wordt ‘Kapsalon Romy’ vertoond.

Zaterdag 13 juni en zondag 14 juni is om 14.00 uur de filmvertoning ‘Kapsalon Romy’. Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past, maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar kindertijd in Denemarken. Deze film is voor alle leeftijden.

Reserveren

Reserveren kan alleen online. Wees er op tijd bij, want het is voor maximaal 30 bezoekers per filmvertoning. Ook te zien in het Filmhuis Steenwijk: Portrait de Jeune la fille en feu op 15 en 16 juni. Ballon op 17 en 18 juni. An unexpected love op 22 en 23 juni. Hors Normes op 24 en 25 juni en Mi Vida op 29 en 30 juni.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.