RegioBank verloot hippe fiets

Steenwijk - „Alle mensen die in de maanden mei en juni een betaalrekening bij ons hebben geopend konden meedoen aan de verloting om de hippe RegioBankfiets. Afgelopen woensdag, 1 juli om 13:00 uur heb ik een ‘live video’ trekking gedaan op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/RegioBankSteenwijk," vertelt Tom Holtzer.

 Uit een goed gevulde pot werd de gelukkig winnaar getrokken: Justin Brouwer uit Steenwijk!” vervolgt Holtzer van RegioBank Steenwijk. „Justin heeft samen met zijn gezin de fiets opgehaald en is naar de Kallenkoterallee gefietst, waar hij kan genieten van zijn nieuwe rode monster.” 

‘Tip van Tom’

En er is meer nieuws. „Vanaf 13 juli 2020 zenden wij ‘de Tip van Tom’ uit op Facebook. De Tip van Tom is een 2-wekelijkse video van een kleine 30 seconde waarin we inhoudelijk sterke en praktische tips geven over bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Het zijn tips die we doorgaans ook geven tijdens onze adviesgesprekken. Super informatief, leuk en laagdrempelig.”

„Verder gaan we de gezelligheid in de Vestingstad aankleden door 6 woensdagavonden een hypotheek-inloop-avond te organiseren. Op 15, 22, 29 juli, 5, 12 en 19 augustus zijn wij tussen 18:00 – 22:00 uur geopend en hebben wij een hypotheekadviseur klaar zitten voor allerhande vragen, het uitrekenen van de maximale financieringslast of een vrijblijvend oriënterend gesprek.” Volop bedrijvigheid dus bij RegioBank aan de Kornputsingel 54!