Jenny’s Haarmode neemt afscheid van Linda

Tuk - Linda van Gasteren kwam als 15-jarige stage lopen als kapster bij Jenny’s Haarmode aan de Bergweg 2. „En ze is niet meer weg gegaan,” vertelt Jenny Been. „Nu na bijna 30 jaar neemt ze afscheid. En dat is toch wel ingrijpender dan we dachten.”

Jenny is zelf ook als 15-jarige begonnen in het kappersvak en inmiddels heeft ze de A.O.W gerechtigde leeftijd bereikt en wil ze het wat rustiger aan gaan doen. „Maar beslist nog niet stoppen, want daarvoor vind ik het nog geen tijd en het kappersvak veel te mooi,” vindt Jenny. 

„Linda heeft natuurlijk in al die jaren ook een prominente plek gekregen in onze kapsalon en daarom willen we onze klanten de gelegenheid geven om afscheid van haar te nemen als hun kapster.”

Die gelegenheid is er op zaterdag 11 juli vanaf 13.00 uur. „Dan houden we een gezellige middag met een hapje en een drankje. En we hopen natuurlijk veel van onze dames én herenklanten te mogen ontvangen om afscheid te nemen en herinneringen op te halen. En die zijn er natuurlijk genoeg na al die jaren. Wij zijn er klaar voor! Dus graag tot zaterdagmiddag 11 juli!”