Arend Benthem houdt preview van eerste volledig elektrische Mazda

Meppel - Het is zover. De allereerste 100 procent elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte.

„Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept. En jij kan hem nu als één van de eersten visueel aanschouwen. Want ondanks dat de eerste MX-30 pas vanaf 1 september in de Nederlandse showrooms staat; heeft Mazda dealer Arend Benthem een kleine preview voor u kunnen regelen met Mazda Motors Nederland”, laat Benthem weten.

„Dus wil jij als eerste kennismaken met de nieuwe 100% elektrische crossover van Mazda? Dat kan dan al op aanstaande maandagavond 13 juli. Er wordt rekening gehouden met de huidige corona maatregelen.”

Unieke kans

„Zorg dat je deze unieke kans pakt om de nieuwe Mazda MX-30 te bewonderen en kom aanstaande maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur naar de Mazda showroom ( buitenterrein) Blankenstein 530 in Meppel. Helaas is er die avond geen proefrit mogelijk, maar er kan natuurlijk wel een afspraak worden gemaakt.”