Mindfulness Photo Walk en Bloemenfotografie

Eesveen - Bergsma Photography organiseert op zondag 19 juli en zaterdag 5 september van 10.00 tot 16.00 uur een Mindfulness Photo Walk met Belevingslunch, tuintips en/of bloemenfotografie in de Maartjestuin aan de Gierwal 3.

„Een Mindfulness Photo Walk is een wandeling, gecombineerd met eenvoudige fotografie opdrachten, waardoor je een mindfulness gevoel ervaart,” vertelt fotografe Coby Bergsma. „Mindfulness is het volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je beleeft de rijkdom van het moment. De deelnemers ervaren dit gevoel waardoor zij geheel in balans en anders naar hun omgeving gaan kijken.” De Belevingslunch wordt verzorgd door Marjon van Berkel van de Maartjestuin en is een verrassing voor de deelnemers. In ieder geval zal Marjon (Maartje) leuke en interessante wetenswaardigheden over de planten in haar tuin vertellen. Na verschillende tips over bloemenfotografie gaan de deelnemers aan de slag met het vastleggen van de prachtige tuin en maken zij een opdrachtwandeling over het Landgoed van Heerlijkheid de Eese, onder leiding van Coby Bergsma.

De deelnemers worden ontvangen bij de theeschenkerij “De Maartjestuin” aan de Gierwal 3 in Eesveen. De Maartjestuin ligt verscholen achter een boswal, te midden van weilanden en tegenover de bossen van landgoed “Heerlijkheid de Eese”. De tuin bestaat uit diverse sfeervolle tuinkamers. Het evenement is geschikt voor iedereen, beginnend of gevorderd fotograaf: je kunt individueel meedoen, met vriendinnen of collega’s voor bijvoorbeeld een Teambuilding (apart te boeken). Reserveren en meer informatie is verkrijgbaar via het e-mailadres info@bergsma-lifestyle.nl of kijk op www.demaartjestuin.nl