Bouma Recreatie breidt uit naar Giethoorn

Giethoorn - Het slagersechtpaar Martijn en Agnes Bouma zet verdere stappen in de recreatiebusiness. „Ja, we hebben onze beide groepsaccommodaties in Giethoorn fors verbouwd en deze zijn nu ook te huur,” vertelt Martijn Bouma enthousiast.

„Bouma Recreatie is eigenlijk zo’n 6 jaar geleden begonnen toen we van de oude zoutopslag van de Provincie Overijssel een recreatieve groepsaccommodatie hebben gemaakt: de Paasloër, met 8 slaapkamers geschikt voor maximaal 28 personen. Daarna kwam bij ons de vraag vanuit Giethoorn of we daar ook belang bij hadden. Dat hadden we eigenlijk wel en zo zijn de twee verouderde accommodaties in Giethoorn nu ook helemaal aangepakt: de Ulenborch vorig jaar en Chateau Giethoorn is net klaar.”

Martijn en Agnes waren bijna klaar met de laatste verbouwing toen de coronacrisis uitbrak. „Maar nu vanaf 1 juli meer mensen bij elkaar mogen zijn, kunnen we goed van start met de verhuur. Aan de Jonenweg 7 beschikken we nu over 2 luxe groepsaccommodaties: de Ulenborch met 13 slaapkamers en 10 badkamers voor maximaal 34 personen, compleet met grote afgesloten binnen- en buitenspeelplaats en Chateau Giethoorn (met een knipoog naar het bekende tv-chateau in Frankrijk) is iets groter: met 14 slaapkamers en 14 badkamers voor maximaal 36 personen. Deze accommodatie is helemaal nieuw en aan het water gelegen.” Beide groepsaccommodaties zijn ook toegankelijk voor minder-validen.

Daarnaast kunnen Martijn en Agnes in een handomdraai zorgen voor de catering. „Vanuit onze slagerij in Thij kunnen we gemakkelijk zorgen voor bijvoorbeeld de complete barbecue of voor ontbijt-, lunch- en andere buffetten. Zo is het voor de families en groepen die in de groepsaccommodaties verblijven erg gemakkelijk en lekker én op deze manier versterken onze bedrijven elkaar, dus is het ook leuk voor ons!” Kijk ook op boumarecreatie.nl voor de mogelijkheden.