Blauwe zone bij gemeentehuis is omgedraaid, bezoekers kunnen nu aan voorzijde parkeren

Steenwijk - Afgelopen maand is er gewerkt aan het parkeerterrein bij het gemeentehuis. Onderdeel van die werkzaamheden was het verplaatsen van de blauwe zone naar de parkeerplaats aan de voorkant van het gemeentehuis (aan de Vendelweg).

PREMIUM

DIT IS EEN PREMIUM-ARTIKEL

Log hieronder in om verder te lezen.

  inloggen op mijn account
Inloggen
wachtwoord vergeten

Nog geen abonnee? Probeer een digitaal abonnement:

  • Onbeperkt toegang tot alle PREMIUM-artikelen
  • Digitale versie van de krant
  • Regelmatig lezersaanbiedingen en winacties
  • Stopt automatisch na 6 weken
Nu proberen Meer abonnementen

Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Activeer hier uw account om direct toegang te krijgen tot al het nieuws.