Informatieavond over zonnepark Ronde Blesse

Willemsoord - Op initiatief van Jeroen Deddens, initiatiefnemer van het zonnepark, vindt 4 augustus een informatiebijeenkomst plaats over het geplande zonnepark bij de Ronde Blesse.

Alle inwoners van Willemsoord zijn vanaf 20.00 uur welkom bij de Helenahoeve aan de Ronde Blesse 7. Naast Jeroen Deddens zal ook het bestuur van Duurzaam Willemsoord aanwezig zijn om uitleg te geven en vragen te beantwoorden over de ontwikkeling van het park.

Raad heeft ingestemd met plan

Vorige maand heeft de gemeenteraad van Steenwijkerland ingestemd met het plan voor het zonnepark. Het bestuur van Duurzaam Willemsoord realiseert zich dat de datum van de informatiebijeenkomst ongelukkig valt vanwege de zomervakantie, maar dat heeft te maken met de procedure.

Na publicatie van het plan hebben inwoners de gelegenheid om tot 18 augustus hun zienswijze in te dienen bij de gemeente over het voorgenomen besluit. Daarin kunnen ze hun mening geven over welke punten ze het wel en niet eens zijn en waarom. Het bestuur wil alle inwoners voor die datum de kans geven om zich uitgebreid te laten informeren over het plan.