Met Decokay geen insecten in huis

Steenwijk - Bij mooi weer zet je graag de ramen en deuren open, maar niets is vervelender dan vliegen, muggen en andere insecten in huis. Die houd je natuurlijk liever buiten de deur. Decokay Steenwijk aan de Koematen 5 heeft de juiste oplossing daarvoor, met een passende hor voor elk raam en elke deur.

Horren zijn er in verschillende soorten en maten, desgewenst op maat gemaakt met de beste kwaliteit horgaas en frames. Je kunt kiezen uit vaste of inzethorren, rolhorren voor zowel ramen en deuren, een schuifhor of een fraaie plissehordeur. Ook handig is bijvoorbeeld een deurhor met magnetische strip, die niet kan open waaien. Schaf je horren nu aan, want Decokay heeft deze weken een prima kortingsactie om heel voordelig de vliegen en muggen buiten houden. Op alle horren en hordeuren geeft Decokay nu maar liefst 20% korting.

En wil je meer in huis aanpakken? Je kunt sowieso veel wooninspiratie bij Decokay Steenwijk opdoen. Want Decokay Steenwijk is dé speciaalzaak voor verf, wand, vloer en raambekleding in Steenwijk met naast een ruime keuze in horren een breed assortiment aan raamdecoraties, gordijnen, shutters, verf, behang en vloeren. Decokay is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De specialisten van Decokay staan klaar voor deskundig advies, maar kunnen desgewenst ook bij u thuis komen adviseren en ervoor zorgen dat uw bestellingen netjes thuis gemonteerd worden. Neem ook een kijkje op decokaysteenwijk.nl, facebook en instagram. Decokay Steenwijk is gesloten van 29 augustus t/m 6 september.