Nazomer Actie in dierenpark Taman Indonesia

Aangeboden door: Taman Indonesia

De heerlijke warme zomer nadert zijn einde, maar het najaarsbriesje vraagt om leuke activiteiten. Daarom gaan wij nog even door! NAJAARSACTIE: Nog even gratis genieten bij aankoop seizoenskaart 2021!

Om nog even te genieten van de herfst in Taman Indonesia hebben we een leuke actie: Koop nu alvast een abonnement voor 2021, en komt dit naseizoen GRATIS genieten van het park!

Een abonnement kan aangekocht worden via de website www.taman-indonesia.nl of gewoon aan de balie van het park.

Stem op Taman voor leukste uitje van Overijssel!

Vind je het ook altijd gezellig bij Taman Indonesia, en vind je dat het park wel wat extra aandacht verdiend? Stem dan op Taman Indonesia bij de verkiezing ‘Leukste uitje van Overijssel’ van de ANWB.

Afgelopen jaar won het park de Zilveren Award met een cijfer 8,7.  Het park haalde vooral hoge cijfers op sfeer en personeel. Kunnen we dit jaar nog beter? Doe dan mee en stem via de site van www.anwbleuksteuitje.nl

AGENDA:

Oktober KinderMaand

Zondag 4 oktober : Dierendag!

Vandaag, op dierendag, verwennen de dieren wat extra. Je mag je eigen fruit meenemen, en deze voeren aan de dieren onder begeleiding van de dierverzorger. Hij vertelt je alles wat je wilt weten over de bijzondere dieren die de Taman rijk is. Ook dierverzorger worden? Doe dan de vogelspot kaart, en kijk of jij alle vogels kunt vinden in het park.

Zondag 11 oktober:  Wayang theater

Ontdek het schimmenspel in het Wayangtheater, speel met schaduwen en maak je eigen wayangpop!

Maandag 12 oktober - Bamboe bouwen

Vandaag gaan we een toren bouwen met bamboe. Wie kan de hoogste toren bouwen?

Ook kunnen de kinderen zelfstandig met elastieken (ook wel bamboestieken genoemd) zelfstandig aan hun eigen bouwwerk knutsel. Bouwplezier gegarandeerd!

Dinsdag 13 oktober - Photobooth met verkleden

Tijdens de oktober Kindermaand maak je kennis met de bijzondere kledingstijlen uit Indonesië. Natuurlijk staat batik centraal, maar ook ikat, kain bali en vlechtwerk uit papua komen aan bod Daarnaast is er een een batik expositie en batik photobooth voor jouw eigen batik statement!

Woensdag 14 oktober - Bamboe games

Vandaag zijn de bamboegames op het plein. Hoe goed ben jij in bamboe tollen, hoelahoepen of Mega Mikado of hutten bouwen van bamboe?  Ontdek het bij de bamboe games!

Donderdag  15 oktober - Photobooth met verkleden

Tijdens de oktober Kindermaand maak je kennis met de bijzondere kledingstijlen uit Indonesië. Natuurlijk staat batik centraal, maar ook ikat, kain bali en vlechtwerk uit papua komen aan bod Daarnaast is er een een batik expositie en batik photobooth voor jouw eigen batik statement!

Vrijdag 16 oktober - Tol Toernooi

Ooit wel eens getold? Klinkt oudbollig, maar je kan er echt toffe dingen mee doen. Hard laten draaien, spinnen in de lucht of de tol laten zingen. Wil jij kijken of je dat lukt? Kom dan naar..

Zaterdag 17 oktober - Dansen met bamboe

Samen met danslerares Leonieke spring je over bamboestokken en leer je traditionele Indonesische dansen, zoals de Sau Reka Reka. Ook papa en mama kunnen mee doen en de poco poco leren. 

Zondag 18 oktober - Indonesische dans – dansworkshop

Vandaag mag je onder begeleiding van een heuse Indonesische danseres een prachtige dans opvoeren. Kan jij ook Indonesisch dansen? Laat het zien tijdens de workshop!

Zondag 25 oktober:  Wayang theater

Ontdek het schimmenspel in het Wayangtheater, speel met schaduwen en maak je eigen wayangpop!

Kookworkshop Indonesian Streetfood

Dit najaar organiseren we op 6 en 27 november weer een kookworkshop Indonesian Streetfood samen met de kok Stanley Rutten van Rumah Rasa. Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via de website of reserveringen@taman-indonesia.nl

Feestjes, maaltijden en partijtjes in het naseizoen

Komende najaar is er de mogelijkheid om familiefeestjes, verjaardagen en kleine kumpulans te vieren in Taman Indonesia tot max 25 personen, in kleine setting, coronaproof en natuurlijk met de juiste gezelligheid! Hierbij kunnen we heerlijke maaltijden serveren, en zorgen we voor een gezellige Indonesische sfeer. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar reserveringen@taman-indonesia.nl

Tot ziens in Taman Indonesia!