Store 6 Wonen viert eenjarig bestaan

Tuk Gea en Duncan van der Maaten openden vorig jaar, op 7 september, hun tweede winkel: de woonwinkel Store6 Wonen de Tukseweg 132. Dat is nu een jaar geleden. Duncan en Gea willen deze mijlpaal dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. „We vieren het zondag 6 september, vanaf 11.00 uur met een feestelijk drankje en hapje en een leuke aanbieding.”

Het echtpaar heeft ook al vier jaar een knusse winkel aan de Markt in Steenwijk, maar het grote pand aan de Tukseweg biedt voor Duncan en Gea alle ruimte voor hun creativiteit. „We hebben hier sfeervolle hoekjes gecreëerd, compleet met bankjes, stoelen, tafels, kastjes, vloerkleden, verlichting en bijpassende accessoires voor de finishing touch. In de winkel zijn diverse eigentijdse opstellingen te zien en we werken met bekende merken als BY-BOO, Tower Living, Light & Living, It’s about Romy, Goods&Moyo, Eleonora, Be-Pure, Sevn en Het Anker. Vaak zijn de meubelen en accessoires bij ons op voorraad en uiteraard kan alles bij ons besteld worden. In ieder geval kun je volop inspiratie bij ons komen opdoen!

Store6 Wonen is geopend op maandag en dinsdag van 13.00 tot 17.30 uur, op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de winkel elke eerste en laatste zondagmiddag van de maand geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Er is volop parkeerruimte. Wie in de omgeving woont, kan zijn aankopen ook gratis laten bezorgen. Meer informatie vind je op facebook, instagram en de website www.store6.nl