Sorelle viert eerste lustrum

Steenwijk - In de Oosterstraat is zaterdag 5 september een klein feestje, ter hoogte van Sorelle Bloem & Kado. „We vieren die dag ons vijfjarig bestaan,” vertellen de ‘sorelles’ (ofwel zusjes) Lyanne en Marla Hoorn.

„Vijf jaar geleden begonnen we op 5 september aan de Scholestraat met onze winkel en twee jaar geleden, op 12 september, zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Oosterstraat 76.” 

Zaterdag 5 september staat er tussen 9.00 en 17.00 uur een koffietruck tegenover de winkel en bij deze koffietruck maken de zusjes een enorme flowerwall. Met deze bloemenmuur is er een actie. „Iedereen die bij deze flowerwall een selfie of foto maakt en deze foto op zijn of haar facebookpagina zet en ons (Sorelle) daarin tagt doet mee. Degene met de meeste likes op Facebook, wint namelijk een jaar lang gratis bloemen van ons. Diegene krijgt bericht van ons en de prijsuitreiking vindt plaats de zaterdag daarna, zaterdag 12 september. Ook weer een mooie datum voor ons.” Daarnaast hebben de zusjes nog een leuke jubileumactie: de hele maand september worden alle bestellingen die in de webshop gedaan worden gratis bezorgd. „Mensen hoeven hiervoor alleen de code ‘Bezorgen’ in te vullen.”

Sorelle Bloem & Kado heeft naast een breed assortiment aan bloemen en planten voor binnen en buiten ook een ruime sortering woonaccessoires als potten, glas, decoratie en cadeau-artikelen. Neem ook een kijkje op www.sorellebloemen.nl.