Sorelle viert eerste lustrum

Steenwijk - In de Oosterstraat was het afgelopen zaterdag een fleurige boel, ter hoogte van Sorelle Bloem & Kado. „We vierden die dag ons vijfjarig bestaan,” vertellen de ‘sorelles’ (ofwel zusjes) Lyanne en Marla Hoorn.

„Vijf jaar geleden begonnen we op 5 september aan de Scholestraat met onze winkel en twee jaar geleden, op 12 september, zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Oosterstraat 76.” 

De hele dag stond er een gezellige koffietruck tegenover de winkel en daarbij hadden Lyanne en Marla gezorgd voor een prachtige flowerwall, waarbij veel selfies en foto’s werden gemaakt. Dit in het kader van de actie van Sorelle: de foto die deze week de meeste likes op Facebook in de wacht weet te slepen, wint namelijk een jaar lang gratis bloemen van Sorelle. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht van Marla en Lyanne. Aanstaande zaterdag is de prijsuitreiking. „Zaterdag 12 september is ook weer een mooie datum voor ons,” vertellen de zusjes. „Omdat wij dus op die datum verhuisd zijn naar ons huidige pand.”

Sorelle heeft de hele maand september nog een mooie jubileumactie: de hele maand september worden alle bestellingen die in de webshop gedaan worden gratis bezorgd. „Mensen hoeven hiervoor alleen de code ‘Bezorgen’ in te vullen.”

Sorelle Bloem & Kado heeft naast een breed assortiment aan bloemen en planten voor binnen en buiten ook een ruime sortering woonaccessoires als potten, glas, decoratie en cadeau-artikelen. Neem ook een kijkje op www.sorellebloemen.nl.