Speel met de lichtval in je huis

Steenwijk - Het najaar is alweer in aantocht. Hoogste tijd dus om je huis gezellig en sfeervol te maken. Dat kan nu heel voordelig, want Colors@Home-De Vries aan de Lange Baan 24 heeft de komende weken een kortingsactie met raamdecoraties en horren.

„Onderschat niet wat natuurlijk licht voor je huis kan betekenen,” weten Wout en Janneke de Vries. „Raamdecoratie regelt het licht dat binnenkomt en brengt je woonstijl tot leven. ‘s Avonds meer privacy? Met een goede raamdecoratie is dat in een handomdraai te regelen! Ons assortiment is zeer breed en varieert van rolgordijnen, jalouzieën, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, dupli’s, vlinderjaloezieën tot plissés. Ook is het mogelijk om te kiezen voor B & C rolgordijnen. De ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Je kunt de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar schuiven, waarmee je eindeloos kunt variëren. Hopelijk krijgen we een mooi najaar, waarbij de zon zich regelmatig laat zien. Maar ook in het najaar kun je nog flink last hebben van muggen en vliegen. Een goede hor is een prettig hulpmiddel deze insecten buiten te houden. De kortingsactie is daarom ook van toepassing op al onze horren.”

„We geven vanaf maandag 7 september tot en met zaterdag 25 september 20% korting op alle raamdecoraties, dus profiteer er van en schaf deze nu aan. We hebben echt een enorm aanbod in raamdecoraties en horren.”

Kijk op www.devries-colorsathome.nl voor inspiratie. „En laat het opmeten en monteren maar aan ons over. Wij kunnen jouw nieuwe raamdecoratie of raamhor helemaal inmeten en monteren!”