De Gewone Mensch bestaat 5 jaar en heeft zich gevestigd in Steenwijkerland!

Onna - Vijf jaar geleden is Dennis Ampt in de Noordoostpolder gestart met De Gewone Mensch. Sinds 1 maart is de gewone mensch aan de Meppelerweg 155-D in Onna gevestigd. Door de coronamaatregelen heeft de gewone mensch haar werkzaamheden tijdelijk stil moeten leggen.

De gewone mensch is een sociaal bedrijf dat zich inzet voor het welzijn van senioren en ouderen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen de gewone mensch inzetten.

De gewone mensch is er om moeilijke, onaangename en lastige zaken, gemakkelijk en gewóón te maken. Hiermee bedoelt Dennis Ampt dat de gewone mensch u helpt met bijvoorbeeld klusjes in- en om het huis of een boodschap doen. De gewone mensch kan u naar de huisarts, het gemeentehuis, de woningbouwvereniging of waar dan ook heen brengen en begeleiden. Maar hij kan u ook helpen met bijvoorbeeld moeilijke brieven, documenten, e-mails en dergelijke. Ze leesbaar en begrijpelijk maken en eventueel beantwoorden. En natuurlijk is de gewone mensch er ook gewoon om gezellig een babbel met u te maken onder het genot van een kop koffie! Op de site van het nationaal ouderenfonds staat te lezen dat ongeveer 50% van de ouderen zich sociaal eenzaam voelt. Dit wordt nog eens versterkt door de thuis quarantaine van veel oudere mensen.

Kortom, de gewone mensch is er voor u om het leven gemakkelijk te maken en te houden. En het tarief van de gewone mensch is heel aantrekkelijk.

Er zijn altijd momenten dat uw kinderen, kleinkinderen, familie of buren geen tijd hebben om u te helpen. Logisch, zij hebben immers ook een druk bestaan. De gewone mensch kan u dan helpen.

Voor bedrijven en instanties zoals gemeenten, ouderenorganisaties, zorginstellingen, woningcorporaties of andere maatschappelijke bedrijven is de gewone mensch ook inzetbaar. Bijvoorbeeld voor:

Bedrijfsadvies voor vereenvoudigen van uw (ingewikkelde) dienstverlening. Persoonlijke begeleiding van uw cliënten bij de digitale diensten die u aanbiedt. Persoonlijke aandacht en attentie voor uw cliënten. Of samen met uw cliënt aanpakken van een klus in de thuisomgeving.

Winactie 5-jarig bestaan.

Omdat de gewone mensch 5 jaar bestaat worden 5 cadeaubonnen van de gewone mensch verloot onder alle nieuwe klanten in de maand september.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek. Dat kan op onderstaand telefoonnummer, maar u kunt ook eerst een kijkje op de website nemen en daar het contactformulier invullen.

Telefoon: 06-5101 2204

E-mail: info@degewonemensch.nl

Internet: www.degewonemensch.nl