De taart komt van De Bakker Steenstra

Steenwijk - De wekelijkse rubriek De Taart van de Week bestaat dit jaar 10 jaar. Sinds het begin in 2010 wordt de taart elke week beschikbaar gesteld door De Bakker Steenstra en Bakkerij Strampel, bij toerbeurten elk halfjaar. En de afgelopen 10 jaar zijn er al veel vrijwilligers en organisaties in het zonnetje gezet dankzij een overheerlijke taart van de beide bakkers.

Het komende halfjaar wordt de taart verzorgd door De Bakker Steenstra. „En ook wij doen dat met veel plezier,” zegt Jakolien Steenstra. In ons pand aan de Markt is al sinds 1900 een bakkerij gevestigd en Bakker Steenstra is al 53 jaar op deze plek gevestigd. Al ons brood en banket wordt in onze bakkerij aan de Markt gebakken en we hebben een grote keuze in brood, waaronder spelt-, wit-, bruin-, meergranen-, volkoren- en ons populaire roggebrood. Ons meergranenbrood is zelfs uitgeroepen tot het lekkerste brood! Ook voor kleinere broodjes kunt u bij ons terecht; en voor ons grote assortiment beschuiten, crackers en lekkere tussendoortjes, koekjes, en eigengemaakt speculaas. We maken ook regelmatig gebakjes en petit fourtjes voor speciale gelegenheden, compleet met logo of teksten. Sinds kort verkopen we aan de Markt koffie, thee en gekoelde frisdranken. Even rustig zitten op een bankje en genieten van de prachtige fontein.

Om bestellen makkelijker te maken, hebben we een speciaal whatsappnummer. (0613881507). Dit is een groot succes; de klant heeft gegarandeerd zijn favoriete brood, en wij hoeven haast niets weg te gooien. Tot slot hebben we een eindejaarstraditie met onze oliebollen. Onze oliebollen zijn eigenlijk altijd bijzonder snel op; we kunnen er soms niet tegen bakken!”

De Bakker Steenstra is te vinden aan de Markt 48 en sinds 2005 heeft De Bakker Steenstra ook een filiaal aan het Steenwijkerdiep 29 in Steenwijk.