Anouk en Romy clubkampioen De Dijkruiters

Blankenham/Vollenhove - De clubkampioenschappen van De Dijkruiters uit Blankenham werden zaterdag 12 september gehouden in de manege van Vollenhove. In de binnenbak werd gestart met de dressuurproeven.

Romy Traksel mocht zich in de rubriek paarden kampioen noemen door haar enorme score van 214.5 punten. Ze startte in de klasse B.

Hester Pasman reed een nette L2 proef en werd hiermee 2e met 193.5 punten. De derde prijs ging naar Mellannie Hoogendoorn met 190 punten. Ze reed een mooie BB proef.

Anouk werd in de pony rubriek 1e door het behalen van 189 punten met pony Malaga. Anouk reed in de klasse L1 ze werd hiermee dressuur kampioen ponys.

Aansluitend werd het springparcours buiten gereden. Bij de paarden werd Nienke Nijholt knap eerste. Zij stuurde haar paard Gyongy foutloos door het Z parcours en werd hiermee springkampioen paarden.

Bij de pony’s werd er flink gestreden tussen Sanne en Anouk. Anouk kwam als snelste uit de strijd en behaalde hiermee de titel springkampioen pony’s.

Tijdens de nazit werden de kampioenen gehuldigd. Bij de categorie paarden werd het nog spannend: zowel Romy als Hester behaalden gelijke plaatsings punten. Aangezien Romy met de dressuur de hoogste score had, werd zij algemeen kampioen paarden.

Anouk liet de concurrentie bij beide disciplines knap achter zich en mocht daarmee de titel algemeen kampioen pony’s in ontvangst nemen.