12-jarig meisje lastig gevallen tijdens fietstocht naar school

Steenwijk - Een 12-jarig meisje uit Steenwijk is donderdagmorgen 17 september lastiggevallen door een man. De politie doet onderzoek en wil graag in contact komen met mensen die hier mogelijk meer informatie over hebben.

Donderdag 17 september tussen 09:00 en 09:15 uur fietste het meisje naar school, toen zij ter hoogte van de Rabobank aan de Preistingestraat door een man werd lastiggevallen.

Signalement

De politie is op zoek naar een man met een getinte huidskleur, tussen de 40 en 50 jaar oud met een gezet postuur en kort zwart haar. De man reed op een fiets.

Meer meldingen

Naar aanleiding van dit incident heeft de politie twee meldingen ontvangen waarbij er ook sprake is van het lastigvallen van een vrouw. Ook bij deze twee meldingen wordt er gesproken van een man met een getinte huidskleur, tussen de 40 en 50 jaar oud met een gezet postuur en kort zwart haar.
De politie zou daarom graag in contact willen komen met de vrouw die op woendag 16 september omstreeks 22:00 uur bij het treinstation te Steenwijk lastig werd gevallen.
'En we willen graag meer informatie over de bestuurder van een witte bestelauto die op zaterdag 12 september omstreeks 19:30 uur bij de Mc Donalds Steenwijk foto's maakte van jonge vrouwen', laat de politie weten.
'Heeft u meer informatie, dan kunt u dit melden bij de politie via 0900-8844 onder vermelding van het procesregistratienummer 2020442630.'