Spaar voor de schoolbieb bij Primera

Steenwijk - Bij Primera Steenwijks Boekhuys aan de Oosterstraat 4-6 gaat vanaf woensdag 30 september de Kinderboekenweek van start. Tijdens de Kinderboekenweek is de winkel gezellig ingericht met knutselwerken van de leerlingen van de Beatrixschool en er zijn diverse tafels met een groot aanbod aan kinder- en jeugdboeken.

Het thema van de Kinderboekenweek is Geschiedenis en iedereen krijgt in deze periode bij aankoop van 12,50 euro aan kinderboeken het Kinderboekenweekgeschenk, het boek ‘De Diamant van Banjarmasin’ van Arend van Dam cadeau.
 
„Daarnaast doen we voor het eerst mee aan de actie ‘Sparen voor je Schoolbieb’,” vertelt Richard Bollema van Primera Steenwijks Boekhuys. „Dat betekent dat iedereen die een kinderboek in deze periode koopt, de kassabon daarvan kan inleveren bij een bassischool naar keuze. De leerkrachten of vertegenwoordigers van de scholen kunnen met de door hun verzamelde kassabonnen naar ons toekomen en dan kan kunnen zij voor 20% van de totale waarde van de kassabonnen hier in de winkel besteden aan kinder- en jeugdboeken voor de schoolbibliotheek.”
De Kinderboekenweekactie start 30 september en duurt tot en met 11 oktober. Kijk ook op www.boekwinkel.com