Bennen houdt Wolky Selectweek

Steenwijk - Bennen Modeschoenen houdt deze week, van 1 tot en met 8 oktober, de Wolky Select Week. „In deze week zetten we onze Wolky collectie in de spotlights,” vertelt Gerard Bennen. „We hebben voor u een uitgebreide collectie met prachtige boots en laarsjes. Sportief en comfortabel."

"De modellen zijn allemaal geschikt voor uw eigen steunzool of inlays. Van mooie herfsttinten tot vrolijk rood, maar natuurlijk ook in klassiek blauw of praktisch zwart. Comfort staat voor op bij Wolky, maar het design is men zeker niet vergeten. Deze collectie bewijst dat zeker. Veel veterboots en schoenen hebben vaak een extra ritssluiting, want het gemak dient de mens. Voor de vrouw die de laatste trend wil volgen hebben we ook een prachtig laarsjes in de western stijl. Uitgevoerd in prachtig naturel leer en uiteraard ook geschikt voor uw eigen inlays. Allemaal het passen waard. En, bij aankoop van een paar Wolky’s schoenen of boots krijgt u een paar heerlijke Wolky-sokken, een Wolky vouwtasje en een voucher ter waarde van 10 euro voor uw volgende Wolky aankoop. Kom kijken en passen. We helpen u graag!” 

Wolky Schoenen ontstaat in 1982 als een Zwolse schoenverkoper een modieuzere collectie in zijn winkel wil en besluit deze zelf te gaan ontwikkelen. Er wordt op dat moment veel ‘gemaksschoeisel’ verkocht, maar deze zijn niet modieus. De nieuwe trendy en comfortabele schoenen krijgen de naam ‘Wolky’. Wolky schoenen zijn namelijk erg comfortabel. Dit wordt veroorzaakt door het uniek verende voetbed van kurk en memory foam, waardoor het voelt alsof je ‘op wolken’ loopt. Bij Wolky’s staan pasvorm en leest voorop, maar tegelijkertijd zijn het zeer modieuze schoenen. Bennen Modeschoenen heeft een uitgebreide collectie Wolky’s,