Leads en Lady Leads samen verder onder één dak!

Steenwijk - Lady Leads is sinds een week verhuisd naar de overkant van de straat. De dameskledingwinkel is ingetrokken bij de herenwinkel van Leads op nummer 27 in de Oosterstraat. Op de gevel prijkt nu de naam van Leads Men & Women.

Na een verbouwing van het pand in 2018, waarmee de herenwinkel zich heeft gevestigd in Steenwijk, was het nu de beurt aan de dameswinkel, al sinds 2006 aanwezig in Steenwijk, om zich ook te vestigen in het pand aan de Oosterstraat 27. Na een flinke opknapbeurt heeft Leads op maandag 21 september de gezamenlijke winkel geopend. „De collecties van de diverse merken zijn in stand gebleven, als ook de samenstelling van het verkoopteam,” verzekert Lucas Schoonbeek, salesmanager van Leads.

„Wij geloven sterk in de combinatie van een dames- en herenwinkel onder één dak,” geeft Schoonbeek als reden voor de samenvoeging. Al vanaf het moment in 2018 toen Leads Men zijn deuren opende in Steenwijk bestond bij de directie de intentie om de overbuurvrouw Lady Leads in de toekomst onder te brengen in het ruime pand aan de Oosterstraat. „De mogelijkheid lag er en wij hebben goede ervaringen met winkels die een collectie aanbieden voor dames en heren.”

Gastvrijheid staat voorop bij Leads Men & Women in Steenwijk. „Wij willen van toegevoegde waarde zijn in de modebranche. We willen eigentijdse collecties aanbieden voor dames en heren in een plezierige omgeving om het winkelen leuk te maken. Maar uiteindelijk moeten onze verkoopmedewerkers het verschil maken.”

Leads Steenwijk maakt deel uit van een keten met in totaal 26 kledingwinkels in Noord- en Oost- Nederland. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op: www.leadsjeans.nl.