Woonwinkel Willemijn Bonheur wordt straks nog veel mooier

Steenwijk - Willemijn Heijnen - van Dam is geen vrouw die graag stil zit. De eigenaresse van Willemijn Bonheur is telkens op zoek naar wat nieuws. Vorig jaar, bij het vijftienjarig bestaan kreeg haar winkel een nieuwe naam. Dit jaar komt er een grote uitbereiding in winkeloppervlakte. Daarvoor is de winkel de komende dagen gesloten.

„Ik ga geen uitdaging uit de weg,” zegt ze met een glimlach. „Deze uitbereiding biedt niet alleen uitdaging, maar ook meer ruimte voor woongeluk.”

De aankoop van het pand aan de Woldpromenade 20 zorgt ervoor dat Willemijn de winkel vanaf de Neerwoldstraat 11 kan doorbreken. Dit brengt het pand weer terug naar zijn originele staat, zoals in de tijd van de sigarenfabriek ‘de Tabaksplant’.

Zodra de winkel opent in oktober zal er een behoorlijke verandering plaatsvinden. De huidige ingang aan de Neerwoldstraat sluit en wordt verplaatst naar de Woldpromenade. Er komt een uitbreiding van het huidige assortiment. Zo wordt bijvoorbeeld het merk HKliving breder neergezet. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met meer meubilair.

Een grotere winkel betekent ook een groter team. Het nieuwe team van Willemijn Bonheur zal klaar staan om meer ruimte te creëren voor styling advies, zowel in de winkel als bij klanten aan huis. Willemijn noemt zichzelf een stylist met een winkel. „Ik ben ervan overtuigd dat je in geluk kunt wonen. Er komen regelmatig mensen in de winkel die zeggen, dat ze het thuis ook graag zo zouden willen inrichten/decoreren en ik wil ze daar graag in adviseren.”

Ondanks dat er veel verandert, blijft er ook veel hetzelfde. „We kunnen blijven genieten van het sfeer snuiven en er zijn nog steeds cadeautjes voor iedere gelegenheid. Mijn klanten ben ik dankbaar voor de vele positieve reacties en het vertrouwen in ons als winkel,” zegt de trotste eigenaresse en ze belooft om ons altijd te blijven verrassen.

De winkel is tijdens het inrichten van de uitbreiding gesloten van zondag 27 september t/m woensdag 7 oktober. Donderdag 8 oktober gaat de winkel aan de Woldpromenade open!