Bijzondere modeweken bij Elja Mode en Nautic Blue

Steenwijk - „Na lang wikken en wegen hebben we besloten om ons modeseizoen anders te starten dan u van ons gewend,” laten Maria de Vries van Elja Mode en Jan de Vries van het naastgelegen Nautic Blue aan de Woldpromenade weten.

„In verband met Covid 19 is het in onze ogen niet verantwoord om shows, open dagen en merkendagen te organiseren bij ons in de winkel. Dit zorgt normaliter voor een grote toeloop van onze klanten. Aangezien we dan de 1,5 meter moeilijk kunnen bewaken, en de gezondheid van onze klanten en ons personeel bij ons voorop staat, hebben we besloten om de start van ons modeseizoen anders te doen dan andere jaren.”

Personal Shopmoment

„Om de drukte te spreiden, gaan we in samenwerking met de Steenwijker Courant elke week een andere actie organiseren. Zo spreiden we de drukte in onze winkels en kunnen onze klanten veilig bij ons winkelen. En voor de mensen die het niet prettig vinden om tijdens onze reguliere openingstijden te komen winkelen, houden we een ‘Personal Shop moment’. Dat is winkelen op het moment dat het u uitkomt. U belt naar Elja Mode en/of Nautic Blue en dan plannen we een Personal Shopmoment met u in. Dit kan op maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond tussen 18.30 en 21.00 uur. Zo heeft u zelfs een hele grote inloopkast voor uzelf alleen,” grapt Jan de Vries.

„We zijn de modeweken gestart met het uitgeven van dubbele spaarpunten. Deze week staan het merk ‘A Fish named Fred’ en alle broeken in de schijnwerpers. Bij besteding van 150 euro aan kleding van ‘A Fish named Fred’ ontvangt u een fraaie rugtas, ter waarde van 39,99 euro cadeau. En tegen inlevering van uw oude broek ontvangt u 10 euro korting op de aanschaf van uw nieuwe broek.”

Voor de overige acties verwijzen Maria en Jan de Vries naar de advertenties die komende weken in deze krant zullen verschijnen, evenals op de Facebook en Instagram pagina’s van Elja Mode en Nautic Blue.