Kruider verkoopt het ultieme slaapgenot

Steenwijk - Kruider Woninginrichting heeft sinds 2013, toen Kruider Meubelen ermee ophield, de woonafdeling uitgebreid met een beddenafdeling. De broers Johan en Hein Kruider zijn nog steeds blij met deze uitbreiding. „Onze grootvader is in 1928 in de Oosterstraat begonnen met een beddenzaak, dus voor ons heeft dit een stukje nostalgische waarde.”

Op de fraaie beddenafdeling van Kruider aan het Steenwijkerdiep is weinig nostalgie te bekennen. Hier staan de nieuwste boxsprings van bekende Nederlandse merken. En nu ook met het allernieuwste snufje op het gebied van goed slapen: de ‘Slapen à la carte boxspring van Kreamat’. „Met de meetresultaten van een wetenschappelijk gefundeerd adviessysteem, kunnen wij nu jouw persoonlijk slaapsysteem samenstellen aan de hand van je lichaam,” vertelt Hein Kruider. „Iedereen is uniek. Op de speciale meetsapparatuur wordt gekeken welk bed je nodig hebt. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht, maar vooral met de lichaamsbouw en welke natuurlijke welvingen iemand heeft. Dit is allemaal van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.”

De boxspring zelf bestaat uit drie uitneembare compartimenten, die gewisseld kunnen worden. Deze bevinden zich ter hoogte van de schouder- lende- en heupzone en kunnen variëren in hardheid (soft, medium, firm, x-firm en xx-firm) en ook aangepast worden aan lichaamslengte. „Dit zorgt ervoor dat je lichaam op iedere plek natuurlijke ondersteuning krijgt, gebaseerd op jouw natuurlijke bouw. Daarnaast geeft het adviessysteem ook de juiste informatie welk type matras en hoofdkussen er nodig zijn om het ultieme slaapgenot te bereiken. En als je wensen na verloop van tijd wijzigen, bijvoorbeeld omdat je lichaam verandert door gewichtsverlies of door een zwangerschap, kan de boxspring eenvoudig worden aangepast door één of meerdere modules te vervangen.” Kom de boxspring eens vrijblijvend proberen bij Kruider.