Haaksma & de Haan Uitvaart vernieuwt

Steenwijkerland - Met ingang van 1 oktober 2020 zijn er veranderingen bij Haaksma & de Haan Uitvaart. Voor de beide oprichtsters, Gonneke Haaksma en Berber de Haan, is het moment gekomen om zich terug te trekken. Zij gaan met pensioen.

Gelukkig zijn er twee enthousiaste opvolgsters, Mirjam Landskroon en Froukje Tabak, die het bedrijf overnemen. De naam van het bedrijf blijft Haaksma & de Haan Uitvaart; telefoonnummers, postbusnummer en kantooradres blijven hetzelfde, evenals het werkgebied; de werkwijze, het Haaksma & de Haan-DNA, wordt voortgezet. Kortom de opdrachtgever, de familie van een overledene, blijft de regie houden. Het blijft een onafhankelijke en ongebonden onderneming, de klant bepaalt hoe het afscheid en de uitvaart worden vormgegeven.

Mirjam en Froukje zijn al meerdere jaren werkzaam in het uitvaartvak. Het voortzetten van Haaksma & de Haan Uitvaart is voor hen een mogelijkheid om zich nu als zelfstandige ondernemers te richten op het begeleiden van families die afscheid nemen. Haaksma & de Haan Uitvaart heeft, naast de vestiging in Heerenveen, ook een vestiging in Steenwijkerland; bereikbaar via 0521 - 51 90 16.