Echtpaar Yu stopt bij Restaurant Shanghai

Steenwijk - Het echtpaar Hodi en Lisa Yu stopt bij Shanghai. 7 Jaar geleden deden zij hun intrede als mede-eigenaar bij het Chinees-Indisch Specialiteitenrestaurant op Paardenmarkt 4. Hodi en met name Lisa zijn in deze periode het gezicht van de zaak geworden. Daar komt nu een einde aan.

„Maar het restaurant blijft gewoon open. Op wat nieuwe gezichten na, verandert er niks,” benadrukt Lisa. „ Afhaal en bezorging gaat nog net zoals u gewend was. Ook de menukaart blijft gewoon hetzelfde. Onze koks koken nog dezelfde gerechten uit de Peking-, Kantonese en Sechuan keuken. Zo blijft Shanghai dezelfde kwaliteit bieden, die de mensen in Steenwijk en omgeving gewend zijn. Hoewel Hodi al per 1 oktober zal stoppen, blijf ik zelf nog een paar maanden langer om nieuwe mensen in te werken en zo een soepele overgang te realiseren. De reden dat we stoppen is dat Hodi elders een fantastische baan aangeboden heeft gekregen. De afstand en werktijden van deze nieuwe baan, maakt het ook voor mij onhoudbaar om bij Shanghai te blijven. Bovendien ga ik hem op termijn administratief bijstaan in zijn werk.”

Wat nieuws

Hoewel de Corona-malaise ons geen parten speelt, is het besluit niet uit bedrijfseconomische redenen geboren. Het is simpelweg tijd voor wat nieuws. Dit aanbod kwam op ons pad en deze kans krijgen we niet weer,” denkt Lisa. „ Als je dan een totaal nieuwe uitdaging krijgt aangeboden, dan moet je dat nu gaan doen.” Lisa en Hodi willen dan ook graag iedereen bedanken. „Het waren echt mooie jaren en we hebben het met heel veel plezier gedaan.”

Nieuwe collega's gezocht

Over de voortgang van Shanghai maakt Lisa zich geen zorgen. „Onze huidige medewerkers werken hier al heel lang en zij gaan er gewoon mee door. Maar omdat Hodi en ik stoppen, is er wel plaats voor nieuwe collega’s; zowel in het restaurant als voor de bezorging. Voor het restaurant zoeken we nieuwe collega’s die minimaal 16 jaar zijn en die het leuk vinden in een restaurant te werken. Voor de bezorging zoeken we mensen van minimaal 18 jaar, in het bezit van een autorijbewijs.” Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Lisa, via het e-mailadres shanghaisteenwijk@gmail.com of telefonisch via 0521 512 176. „Of kom gewoon eens bij ons binnenlopen!”