Steenwijk verliest van Oldeholtpade

Steenwijk - Vv Steenwijk verloor met 3-4 thuis van Oldeholtpade. Bij rust stond de thuisclub met 2-1 voor. Paul van der Tuuk zorgde voor 1-0, en Hilco Krikke voor 1-1. Een mooie vrije trap op slag van rust van Wessel Busscher betekende de 2-1.

Na rust ging het snel en was het in zes minuten tijd, 2-3. Twee keer Wilco Elshof die tussendoor ook nog een strafschop miste. Venijn in de slotfase, met voor beide clubs een strafschop. Zo werd het 3-3 door Brian van Meerwijk. De captain van Steenwijk kreeg een minuut later rood wegens een overtreding in de zestien op Wilco Elshof. Die bepaalde zelf de eindstand op 3-4.

VENO blijft winnen. Deze keer werd Oerterp thuis met 4-1 verslagen. Frank Post scoorde drie keer, en ook Roy Visscher was trefzeker. Oldemarkt klopte Oranje Zwart met 2-0, goals van Robert Bron en Wouter van der Vegt. Steenwijkerwold won met 2-0 van USV Nieuwleusen. Wilko Vroege en Rob ten Wolde zorgden voor de productie. Steenwijker Boys speelde uit 1-1 gelijk bij VWC in de Westhoek. Voor de geel-zwarten scoorde Jordie van Hien.