Het is weer tijd voor sfeer in je huis

Steenwijk - Je interieur is eigenlijk pas helemaal af wanneer de gordijnen hangen. Naast dat ze sfeervol zijn, bieden gordijnen nog meerdere voordelen. Zo houden ze de warmte vast in de winter. Nu is de tijd voor nieuwe gordijnen, want Colors@Home-De Vries aan de Lange Baan 24 heeft niet alleen een enorme keuze, maar de komende weken ook actie met gordijnen.

„Tot en met zaterdag 17 oktober geven we maar liefst 20% korting op alle gordijnenstoffen,” vertelt Janneke de Vries. „Overgordijnen, vitrages en inbetweens.”

Colors@Home-De Vries heeft een eigentijdse collectie gordijnstoffen van bekende merken als ByZHUM, A House of Happiness, Vadain en Holland Haag, dus er is keuze genoeg zodat er altijd wel een stof of dessin is te vinden die bij jouw woonstijl past. „Vitrages zijn stijlvol en elegant en zorgen voor sfeer, overgordijnen zorgen juist voor warmte in je huis en weren het daglicht. Overgordijnen zijn ook te voeren met een verduisterende stof. Hierdoor wordt de kamer helemaal donker, waardoor ze zich perfect lenen voor de slaapkamer.Het moderne interieur bestaat vaak uit veel harde materialen als glas, hout, metaal of beton. Mooi strak, maar het zorgt ook voor galm. Gordijnen verminderen galm en geven de woning ook nog eens extra warmte en gezelligheid. Verder zorgen gordijnen voor karakter en sfeer in je huis. Inbetweens zitten, zoals de naam al aangeeft, daar tussenin. Elegant, lichtdoorlatend, maar toch warm aandoend. Qua kleuren zien we dit seizoen veel warme natuurtinten als brique, mosgroen en bruin. Om de kleuren van de gordijnen goed te te belichten, is het van belang de juiste kleur raamdecoratie te gebruiken. Moeilijk? Nee, wij helpen graag met een interieuradvies aan huis. Verder kun je natuurlijk van alle gordijnstoffen ook leuke vouwgordijnen maken, het vouwgordijn puur ter decoratie van dunne stof of bijvoorbeeld als zonwering met verduisterende, dikkere gordijnstoffen. Wij komen altijd eerst gratis meten en desgewenst vakkundig ophangen.”