15 Jaar Shoeby Fashion in Steenwijk!

Steenwijk - Shoeby Fashion is deze week 15 jaar in de Oosterstraat in Steenwijk gevestigd. „Uitgebreid feestvieren zit er niet in, maar we willen er natuurlijk wel aandacht aan besteden," aldus het team van Shoeby.

"We gaan het vijf dagen vieren met 20% korting, geldig op de originele prijs van de collectie, uitgezonderd op BN'er collecties. De kortingsactie is van woensdag 14 tot en met zondag 18 oktober. 

Dit om zoveel mogelijk gespreid onze klanten te kunnen ontvangen en speciaal ook op zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur om ook de werkende klanten de gelegenheid te geven langs te komen. Natuurlijk hebben we deze dagen bubbels en wat lekkers in de winkel klaar staan,” vertelt Jorine de Groot, die er zelf ook alweer 12 jaar werkt. „Ja, en dat bevalt nog steeds prima! Met zijn vieren vormen we een fijn team, we hebben leuke klanten en altijd mooie collecties in de winkel, voor het hele gezin: van maatje 98/104 tot XXL voor dames, heren, meisjes en jongens. En een uitgebreide collectie accessoires om het helemaal af te maken! Ook onze BN-collecties van Fred van Leer, Nicolette van Dam en Freek Vonk (voor de kids) zijn heel populair. Op dit moment hebben we veel mode van Fred van Leer in de winkel hangen. 

Nu in deze coronatijd gaat alles anders, maar vinden wij het belangrijk dat onze klanten zo veilig mogelijk bij ons kunnen winkelen. We hebben deurbeleid zodat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn. Daarnaast mag de kleding thuis gepast worden, organiseren we Private Shopping momenten, VIP-avonden en brengen we desgewenst ook kleding bij de mensen thuis. Bij Private Shopping kunnen mensen rustig alleen winkelen bijvoorbeeld vanaf 18.00 of 19.00 uur, bij de VIP-avonden is de winkel helemaal voor jou met je gezin, of met een paar vriendinnen. Hiervan wordt best vaak gebruik gemaakt, maar ook wel van thuis kleding uitzoeken.”

Shoeby Fashion is de afgelopen 15 jaar een favoriete winkel van velen geworden, met regelmatig aanbieding en acties, eigen magazines, waardecheques en een eigen app met klantenkaart. „We zijn blij deze mijlpaal met iedereen te kunnen vieren,” besluit het team van Shoeby Steenwijk.