Willemijn Bonheur viert bijzondere mijlpaal

Steenwijk - Willemijn Bonheur bestaat 16 jaar! De winkel is in die jaren een begrip geworden in de wijde regio. De winkel is kort geleden uitgebreid, de ingang is verplaatst naar de Woldpromenade en het ziet er waanzinnig uit.

De stijlvolle eigenares Willemijn biedt haar klanten een compleet aanbod om van hun huis echt een thuis te maken. „Iets dat nu in deze coronatijd heel belangrijk is,” vindt Willemijn. „Thuis moeten wij ons veilig en geborgen voelen.” Zij doet de styling vanuit de winkel of bij de mensen thuis.

Het Willemijn Bonheur team nodigt iedereen uit om het 16 jarig bestaan van de winkel in aangepaste stijl, coronaproof, te vieren. Het jubileumfeest duurt 2 dagen (zaterdag 24 en zondag 25 oktober), zodat iedereen veilig en met gepaste afstand de winkel kan bezoeken. Tijdens deze dagen is er 20% korting op de gehele collectie.

Na deze jubileumdagen gaat Willemijn Bonheur de kerstshow opbouwen. Hiervoor is de winkel gesloten van maandag 26 tot en met woensdag 28 oktober. Donderdag 29 oktober gaan de deuren om 10.00 uur weer open!