Scootmobiel Steenwijk bestaat één jaar

Steenwijk - Op 1 november vieren Nico de Haan en Maud van Rijn dat hun bedrijf Scootmobiel Steenwijk één jaar bestaat. Ondanks corona heeft het bedrijf een grote klantenkring op kunnen bouwen in Steenwijk en omgeving. De leverancier van scootmobielen, rollators en rolstoelen onderscheidt zich door snel te leveren en uitstekende service te verlenen.

Zo krijgen klanten in de winkel aan de Lange Baan 8A de gelegenheid om op verschillende scootmobiels te rijden om te bepalen welk model het beste bij hen past. “Als er een keuze is gemaakt, kom ik daarna nog drie of vier keer bij de klant thuis, totdat ik zeker weet dat hij of zij goed overweg kan met de scootmobiel,” benadrukt Nico. Laveren over hellingen en stoepjes, rijden door het park en de Albert Heijn, alles komt aan bod. Maud vertelt haar klanten ook altijd dat de scootmobiel is uitgerust met een kastje, waarmee het vervoermiddel op afstand uitgezet kan worden. “Een geruststellende gedachte, ook voor de kinderen!” Mensen met een mobiliteitsprobleem kunnen volgens haar hun zelfstandigheid met een scootmobiel vergroten. “Gewoon weer zelf een boodschap doen, een wandeling maken of een bezoek afleggen. Ons logo is daarom: Scootmobiel Steenwijk zorgt dat u mobiel blijft.”

Nico en Maud verkopen ook tweedehands scootmobiels. Vaak zijn dat scootmobiels van mensen die geen goede instructie kregen en na een angstige ervaring het vervoermiddel in de schuur zetten. Scootmobiel Steenwijk verkoopt alleen scootmobielen van kwaliteitsmerken, zoals Mini crosser, Kymco, Afikim en tweedehands scootmobielen van Life&mobility. In de showroom staan 26 verschillende modellen, waaronder de nieuwe Solo Elegance. Verder verkoopt het bedrijf rolstoelen en rollators. Nico ontraadt mensen om een rollator online te kopen omdat de hoogte en afstelling voor iedereen anders is. Het bedrijf verzorgt ook reparaties, controles en onderhoud aan scootmobielen, rollators en rolstoelen.

Meer informatie: www.scootmobielsteenwijk.nl.