Kerstverkoop in kasteel

Blesdijke - Van 13 november tot en met 20 december organiseren de onderneemsters Nienke van der Kamp en José Kranendonk van De Pauperhut een kerstverkoop in het kasteel Olt Stoutenburght te Blesdijke. Na het succes van voorgaande jaren is dit jaar in verband met het coronavirus voor een noodzakelijk andere opzet gekozen. Toen was het een kerstfair, maar dat is jaar nadrukkelijk niet de opzet.

De dames willen het kasteel inrichten met hun landelijke woonaccessoires. Het kasteel zal worden omgetoverd in een winters kersttafereel. Aanvullend zullen DA Drogisterij Sleyt Wolvega, Het Lekkerste Winkeltje c.q. Gastrovino Otten uit Wolvega, Love4pearls, Mascottepakken.com, Wieja Fotografie en Abito damesmode Steenwijk hun medewerking aan deze kerstverkoop verlenen. Door deze ondernemers worden vooral geschenkartikelen aangeboden.Tevens zal Kostuumhuis Kalf uit Zwolle kostuums uit de Gouden Eeuw tentoonstellen. In de kerkers van het kasteel wordt een warme drank met iets lekkers aangeboden.

Door de andere opzet wordt bezoek uitsluitend na opgave toegelaten. Dit gebeurt in tijdsloten en een beperkt aantal bezoekers per keer. De richtlijnen van het RIVM worden hierbij in acht genomen. Bezoek kan uitsluitend na opgave via info@depauperhut.nl of via WhatsApp 06-52882545