Uitbreken in ‘t Lam Blokzijl

Blokzijl - Theatergroep Dolle Maandag brengt zondagmiddag 8 november om 15.00 uur de kindertheatervoorstelling Uitbreken bij ‘t Lam ontmoet in Blokzijl.

Uitbreken! is voor mensen vanaf 4 jaar en gaat over stoere broertjes en dappere zusjes. Grote broer en kleine zus moeten slapen. Maar ze willen niet slapen. Ze willen op avontuur gaan, hun kamer uit. Grote broer sluipt met zijn kleine zus naar de keuken. Op de hoogste plank staat de snoeptrommel. Samen kunnen ze erbij.

Maar, waarschuwt grote broer: Dit is geen gewoon snoep. Het is alleen voor grote kinderen. Als jij ervan eet verander je! Dat gelooft zus niet. Waarin dan? vraagt zus. Grote broer zegt dat ze zal veranderen in iets engs of raars. Dat kan niet, zegt kleine zus. Dat wil ik dan wel eens zien! Dat vindt grote broer best spannend. Uitbreken! Is een vrolijke, beeldende familievoorstelling over de liefdevolle strijd tussen een stoere broer en een dapper zusje. De regie is van Carlos Lagoeiro. De spelers zijn: Chaya Aschkenasy en Joris Lehr.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk; er is geen losse kaartverkoop, ook niet aan de zaal. Reserveren kan via karin@karinklomp.nl. Entree: 5,- per persoon; kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee, onder begeleiding van een volwassene.