De Driesprong is klaar voor de toekomst

Eesveen - Er is sinds maart hard gewerkt om Obs de Driesprong in Eesveen te vernieuwen. Als eerste heeft het schoolplein een metamorfose ondergaan. Van een schoolplein met veel tegels, naar een groen schoolplein met veel verschillende spel-, presenteer- en buitenlesmogelijkheden.

Het plein oogt als een tuin en de kinderen beleven er veel plezier. In de zomer- en herfstvakantie is het schoolgebouw aan de binnenzijde volledig vernieuwd. Het heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen met veel verschillende werkplekken voor alle kinderen. Kortom: de Driesprong is klaar voor de toekomst.

Geen open huis

De afronding van alle werkzaamheden had het team graag gevierd met alle ouders en kinderen, maar ook met oud-collega's en belangstellenden uit Eesveen. Door de aangescherpte coronamaatregelen was het niet mogelijk om een open huis te organiseren. Na de persconferentie van 13 oktober, heeft het team besloten het open huis niet door te laten gaan.

De kinderen daarentegen hebben woensdagmorgen 21 oktober een bezoek gebracht aan sportschool Avanty in Steenwijk en hebben daar een sportieve ochtend beleefd. Afwisselend werd er gedanst en geoefend in judo. Om het feest compleet te maken hebben alle kinderen van de Driesprong een goed gevulde tas ontvangen als aandenken.

Op de miniboekenmarkt konden alle kinderen nog een boek kiezen om thuis in te lezen.