Doe mee met de Vredenburg Challenge en win een Playstation 5

Steenwijk - Vredenburg Installatietechniek daagt iedereen uit om in de werkschoenen van haar medewerkers te gaan staan. Het bedrijf biedt daarom een unieke Challenge, waar ook nog mooie prijzen mee te winnen zijn, waaronder een Playstation 5.

De online Challenge begint op maandag 30 november en duurt tot en met zondag 20 december. Als je meedoet biedt jou dat een unieke kans om het vak van installatietechniek beter te leren kennen. Aan de hand van drie thema’s ga je elke week drie opdrachten vervullen. Het thema in de eerste week is elektrotechniek, in de tweede week milieu en gezondheid en in de derde en laatste week het loodgietersvak. De opdrachten bestaan uit een quiz, een foto-opdracht en een bouwopdracht, waarbij je wordt uitgedaagd om jouw skills te laten zien.

“De opdrachten geven een inkijkje in het mooie vak waar de medewerkers van Vredenburg zich dagelijks mee bezig houden,” vertelt Sarissa Sloot van Vredenburg Installatietechniek. Ze vervolgt dat de Challenge ook vooral leuk is en een stukje ontspanning en vermaak biedt. “We hopen ook mensen enthousiast te maken voor installatietechniek. Dus mocht de Challenge ons een aantal nieuwe medewerkers opleveren, dan zou dat mooi meegenomen zijn.”

Het idee voor de Challenge is ontstaan bij de personeelsvereniging van Vredenburg. “De medewerkers reageerden zo enthousiast op de quiz die zij gemaakt had voor het personeel, dat we besloten hebben die ook naar buiten te brengen.”

Jong en oud kan meedoen aan de Challenge, alleen of met familie of vrienden. De eerste prijs is een Playstation 5, de tweede prijs een diner voor twee in het Mauritshuis in Blokzijl en de derde prijs een pakket van Genieten bij Bert.

Een aanmeldformulier en meer informatie staat op vredenburgsteenwijk.nl/challenge. Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 november.