Terug naar Steenwijk wordt verplaatst

Steenwijk - Coba de Nouté had het vlammende betoog al geschreven voor het eind van de voorstelling ‘Beij ons in ’t park’ van Terug naar Steenwijk, de cabaretgroep die voor de 14e keer op 29 en 30 december zou spelen.

Maar halverwege oktober zijn de repetities stil komen te liggen en die zijn tot op heden niet weer herstart. De pijnlijke conclusie voor de cabaretgroep is, dat met nog 6 weken te gaan het, gezien de korte aanlooptijd, onmogelijk is de voorstelling af te maken. Maar van uitstel komt in deze geen afstel, want de voorstelling was inhoudelijk al klaar en de liedjes zijn al geschreven.

Begin maart deed het coronavirus zijn intrede in ons land. Eenmalig zal Terug naar Steenwijk op 5 en 6 maart 2021 gaan spelen. Want, ook dan is er weer een jaar voorbij.

Voorlopig dus de première op 5 maart en 2 voorstellingen (een matinee en een avondvoorstelling) op 6 maart. Bij grote belangstelling wordt het aantal speeldagen uitgebreid. De honderden mensen die kaarten hebben gekocht voor de voorstellingen in december krijgen allen bericht en de tickets blijven geldig voor de nieuwe data in maart.

Voor informatie en kaartverkoop www.demeenthe.nl