Diaconie heeft mooie sinterklaasactie

Steenwijk - De decembermaand komt eraan, een heel gezellige maand met het sinterklaasfeest, de kerstdagen en oud en nieuw, tegelijk ook een maand die een behoorlijk deel van het maandbudget van een gezin kan opslokken.

Vanuit de diaconie van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt is het idee ontstaan om gezinnen, die financieel gezien tegen de december maand opzien, te verrassen en wat tegemoet te komen in het vieren van het sinterklaasfeest.

Hiervoor hebben we 40 verschillende gezelschapspellen aangeschaft. Ze zijn niet nieuw, maar wel helemaal compleet en niet van nieuw te onderscheiden. Voor alle leeftijden zijn er verschillende spelletjes. Deze mogen gratis opgehaald worden op donderdagavond 26 november van 19.00 tot 20.30 uur. We nodigen iedereen van uit Steenwijk van harte uit om zelf langs te komen en een mooi spel uit te zoeken! Wees welkom.

Ook wanneer iemand een gezin kent waarvan hij of zij weet dat ze hier prijs op zouden stellen, mag langs komen om voor hen een spel uit te zoeken en dit te geven. „Met deze actie willen we het omzien naar elkaar stimuleren. We hopen dat alle spellen opgehaald gaan worden en op is op. Is dat het geval dan weten we dat we volgend jaar meer spellen kunnen aanschaffen.”