Sla je slag met de Black Friday Deals

Steenwijk Deze week is het koopjes scoren bij de ondernemers in Steenwijk. Vrijdag 27 november is het weer Black Friday en dat betekent torenhoge kortingen en flinke opruimingen.

Het fenomeen Black Friday is over komen waaien vanuit de VS, waar deze dag beschouwd wordt als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Het is altijd op één dag, dit jaar op vrijdag 27 november. 

Echter, om niet iedereen tegelijk en alleen op vrijdag 27 november naar de winkels te laten komen, met het oog op het nog kunnen houden van de anderhalve meter afstand, zijn er dit jaar de Black Friday Deals: alle aanbiedingen zijn langer geldig, verspreid over de week. Sommige aanbiedingen duren de hele week, andere Black Friday Deals zijn geldig in het ‘Black Friday weekend’, van vrijdag 27, zaterdag 28 tot en met koopzondag 29 november.

Heel veel winkels doen mee, dus er zijn heel veel Black Friday Deals. Alle Deals zijn te vinden in de Steenwijker Courant huis-aan-huis van dinsdag 24 november en de Opregte Steenwijker Courant van woensdag 25 november.

Bij Expert Beute Steenwijk aan de Gasthuisstraat is het Black Friday week! Deze bijzondere actiedag, een bekend en jaarlijks terugkerende gebeurtenis, is nu over een langere periode uitgespreid zodat alle klanten op een verantwoorde en veilige manier de Expert winkel kunnen bezoeken. Profiteer nu van mooie kortingen op diverse apparatuur zoals TV's en audio, airfryers en gourmetstellen, koffiezetters en waterkokers. De periode is reeds zaterdag ingegaan en loopt tot en met maandag 30 november, dus kom langs in de winkel of kijk op www.expert.nl.