Afterparty moet drama Dicky Woodstock doen vergeten

Steenwijkerwold - De organisatie van Dicky Woodstock wil de 24e editie van het festival, die afgelopen zomer bruusk werd onderbroken door een ingestorte tent, op een feestelijke manier afsluiten. Daarom wordt er op 12 april een Afterparty gehouden.

Daarom wordt op 12 april de afterparty 'Dicky Woodstock: Dreuge in de Meenthe' gehouden in de Meenthe in Steenwijk. Hoofdact is Rowwen Heze, de Limburgse band die 4 augustus ook aanwezig was bij het drama in Steenwijkerwold.

‘Dit jaar bestaat het Dicky Woodstock Popfestival 25 jaar. Dat gaan we natuurlijk flink vieren op 1, 2 en 3 augustus. We willen niet dat de nare afloop van het afgelopen festival daar afbreuk aan doet. We sluiten daarom samen, met het trouwe Woodstock publiek, definitief het 24ste festival af met een geweldig feest en kijken daarna alleen nog maar vooruit’, aldus organisator Henk Kranendonk.

‘Rowwen Heze begrijpt wat het financieel voor het Dicky Woodstock Popfestival betekende dat de zaterdagavond niet doorging, maar vooral willen zij heel graag voor de mensen spelen die vorig jaar naar hen onderweg waren. We zijn ook ontzettend blij met de medewerking van Han Evers van de Meenthe, waar dit gigantische feest zal plaatsvinden. In het voorprogramma speelt de in de regio populaire formatie Bogey and the Longhorn', vervolgt Henk Kranendonk. 

Mensen die hun kaartje of passe-partout van vorig jaar hebben bewaard, krijgen de kans om deze te ruilen voor een gratis entreebewijs voor de afterparty. Omruilen van de kaarten kan in café de Karre in Tuk op donderdag 7 maart van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdag 8 maart van 19.00 tot 21.00 uur, zaterdag  9 maart van 14.00 tot 18.00 uur en zondag 10 maart van 14.00 tot 18.00 uur.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, waarmee mensen rechtstreeks het Dicky Woodstock Popfestival steunen. De losse kaartverkoop gaat vanaf 18 maart van start.

‘Het wordt een geweldig feest met een speciale Woodstock sfeer. We sluiten het verleden af en gaan vast oefenen voor het 25ste festival in augustus’, besluit Henk Kranendonk.