Voorverkoop 'Dicky Woodstock: Dreuge in de Meenthe' van start

Steenwijk/Tuk - De voorverkoop van 'Dicky Woodstock: Dreuge in de Meenthe' gaat vandaag van start. Vorig weekend konden mensen die hun kaartje van vorig jaar nog hadden, deze omruilen, vandaag gaat de verkoop van losse kaarten van start.

De organisatie van Dicky Woodstock wil de 24e editie van het festival, die afgelopen zomer bruusk werd onderbroken door een ingestorte tent, op een feestelijke manier afsluiten. Daarom wordt er op 12 april een Afterparty gehouden: 'Dicky Woodstock: Dreuge in de Meenthe', in de Meenthe in Steenwijk. Hoofdact is Rowwen Heze, de Limburgse band die 4 augustus ook aanwezig was bij het drama in Steenwijkerwold.

‘Dit jaar bestaat het Dicky Woodstock Popfestival 25 jaar. Dat gaan we natuurlijk flink vieren op 1, 2 en 3 augustus. We willen niet dat de nare afloop van het afgelopen festival daar afbreuk aan doet. We sluiten daarom samen, met het trouwe Woodstock publiek, definitief het 24ste festival af met een geweldig feest en kijken daarna alleen nog maar vooruit’, aldus organisator Henk Kranendonk.

‘Rowwen Heze begrijpt wat het financieel voor het Dicky Woodstock Popfestival betekende dat de zaterdagavond niet doorging, maar vooral willen zij heel graag voor de mensen spelen die vorig jaar naar hen onderweg waren. We zijn ook ontzettend blij met de medewerking van Han Evers van de Meenthe, waar dit gigantische feest zal plaatsvinden. In het voorprogramma speelt de in de regio populaire formatie Bogey and the Longhorn', vervolgt Henk Kranendonk.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop, en zijn alleen verkrijgbaar in café De Karre. De opbrengst van de kaarten gaat rechtstreeks naar het Dicky Woodstock Popfestival.