Geld buitgemaakt bij overval Texaco

Steenwijk - De dader die woensdagavond de Texaco in Steenwijk overviel, heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Een medewerker van het tankstation moest onder dreiging van geweld geld afstaan.

Even na acht uur werd het tankstation aan de Eesveenseweg overvallen. De overvaller was volgens de politie niet gewapend. Na de overval is de man te voet gevlucht richting het centrum.

Via Burgernet werd een zoektocht opgezet naar de man. In het bericht van de politie werd onterecht gesproken van een negroïde man. Na verschillende verklaring te hebben gehoord, meldt de politie vanochtend dat de overvaller een getinte man is van ongeveer 20 tot 25 jaar. De man is ongeveer 1.70-1.75 meter lang en spreekt Nederlands met een buitenlands accent. Hij ging gekleed in een hoog gesloten gewatteerde zwarte Nickelson-jas met horizontale banen.

Binnen een paar minuten na de overval was de politie bij het pompstation. De omgeving, waaronder het station, werd afgezet. De politie hield een buurtonderzoek en met honden werd de omgeving afgespeurd. Ook werd een aantal getuigen gehoord. Ook vandaag werd het buurtonderzoek voortgezet. In en om de shop van de Texaco werd technisch onderzoek gedaan. Maar tot op heden is er nog geen enkel spoor van de overvaller.

Lees ook:
'UPDATE: Overval op tankstation Texaco in Steenwijk'