Politieke avond met fracties in de Oerthe

Steenwijk - In wijkcentrum De Oerthe wordt vrijdagavond 28 februari een politieke avond gehouden. Bezoekers kunnen dan vragen stellen aan vertegenwoordigers van de zeven politieke partijen die op 19 maart deelnemen aan de raadsverkiezingen.

De gratis toegankelijke bijeenkomst kan mensen mogelijk ook meer duidelijkheid verschaffen over op welke partij de stem straks in maart wordt uitgebracht.

Uiteraard zal er aandacht zijn voor allerlei zaken, die in de wijken Oostermeenthe, Nieuwe Gagels en Woldmeenthe spelen. Daarbij valt te denken aan te snel rijden, de toekomst van wijkcentrum de Oerthe, jeugdzorg, veiligheid en de eventuele komst van een buurtwacht, een wijkservicecentrum in de wijk in combinatie met de kreet participatiemaatschappij, openbaar groen, leefbaarheid, infrastructuur, en verder allerlei vragen en onderwerpen die door bezoekers op deze avond aan de kaak kunnen worden gesteld.

De gesprekken en discussie vinden plaats onder leiding van journalist Don van der Veen. De discussie en mogelijkheid tot vragen stellen is van 19.30 tot 21.30 uur. Tussen 21.30 uur en 23.00 uur is er een informele politieke markt, waarbij iedereen een politicus persoonlijk nog even kan aanschieten om vragen te stellen of op en/of aanmerkingen te maken over de politieke programma’s van de verschillende partijen. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Meer info: www.wvdemiddenweg.nl.