Voetbalteam actief voor Sail

Giethoorn - Het door Sail Giethoorn gesponsorde team B1 van SV Giethoorn SE afdeling voetbal gaat komende weken de deuren langs om meer inwoners van het dorp 'vriend van Sail Giethoorn' te maken.

De eerste kaarten zijn al verkocht. Het team B1 voetbalt dit seizoen in shirts van Sail Giethoorn en draagt zo bij aan de promotie van het evenement. Onlangs overhandigde Sail-voorzitter Feike Tibben in de stromende regen de eerste kaart formeel aan het team. Verenigings-actieveling Teun Smit was graag bereid om vriend '00001' in ontvangst te nemen en zich zo te verbinden aan het evenement. Teun:'Het is mooi dat dit in het dorp gebeurt en als vereniging werken we hier graag aan mee. Een evenement als dit kan alleen met veel draagvlak in het dorp. Als verenigingzijn we enthousiast en leveren graag een bijdrage aan vrijwilligers.'
Een vriend van Sail steunt de organisatie vanaf tien euro. Ze krijgen daarvoor Sail-wijn en wat lekkers van De Lindenhof. Voor meer informatie www.sailgiethoorn.nl. Sail Giethoorn vindt plaats van 12 tot en met 15 juni. Het wordt een schouwspel van historische- en andere zeilschepen met een culinair tintje.